07. lis. 2022.

Iskustva naših korisnika

Realizacija kredita nakon blokade

autor

BeOn Savjetovanje

Rješavanje financijskih poteškoća građana

Realizacija kredita najčešće je dio cjelokupne usluge reprograma obveza za blokirane i prezadužene građane. No što se desi ako je netko sam uspio otplatiti svoja dugovanja no zbog povijesti blokade i neurednog HROK-a ne može realizirati kredit?

Na sreću, osim s blokiranim i prezaduženim građanima, radimo i s klijentima koji zbog povijesti blokade ne mogu realizirati kredit. Vjerojatno se pitate kako mi možemo dogovoriti kredit za osobu kojoj banka ne želi odobriti kredit. Mi imamo posebne uvjete suradnje s nekoliko banaka gdje se za naše klijente u odnosu na tu situaciju rade odstupanja. Uvjeti su bazirani na dugoročnoj suradnji s bankama te smo u mogućnosti pomoći i građanima koji nakon blokade imaju poteškoća s dobivanjem kredita.

Tako smo pomogli i zadnjoj klijentici T. S. koja nam se obratila nakon što je sama platila svoja dugovanja no nije nikako mogla realizirati kredit u banci. Cijeli proces je trajao manje od mjesec dana, a svoje iskustvo opisuje ovako:

“Odlično. Mateja je bila izrazito srdačna i pristupačna tijekom cijele komunikacije. Mnogo mi je pomogla u svemu što mi je trebalo i dala vrlo vrijedne savjete za budućnost. Samo preporuke.”

Klijentica T. S. o svom iskustvu s BE-ON Savjetovanjem

Ime i prezime: T. S.
Godina rođenja: 1990.
Status: samostalno otplaćen dug i zatvorena blokada
Primanja: 4.000,00 kuna
Vremenski period proveden pod blokadom: 1 mjesec
Trajanje procesa: manje od mjesec dana
Iznos kredita: 78.000,00 kuna

Za više informacija o našoj usluzi i prijavu za besplatno savjetovanje kliknite na link ili nas nazovite na broj 014844877.