Česta pitanja

BE-ON d.o.o. > Česta pitanja
  • Svima blokiranima koji imaju uvjete za reprogram i na ovaj način žele povratiti svoju financijsku slobodu i izaći iz blokade.
  • Svima koji su prezaduženi i u opasnosti da će dugovanja prijeći u blokadu računa.
  • Svima koji žele objediniti sve svoje financijske obveze i na taj način staviti te obveze pod kontrolu.
  • Svima onima koji razmišljaju o tome da svoje financijske obveze zamijene istim ili sličnim obvezama, ali po povoljnijim uvjetima.

Da, ništa od navedenog nije razlog za odbijanje ako postoje osnovni uvjeti i ako kreditna sposobnost nadilazi ukupna zaduženja, a to ćemo utvrditi na samoj analizi financijskog stanja!

Bitno je znati da neuspjeh u jednoj banci ne znači neuspjeh u svim bankama, tj. da je bitno kvalitetno napraviti sve potrebne korake u pripremi reprograma te na kraju odrediti pravu banku za pravi problem.

Ostavite nam svoje podatke klikom na link ili pozivom na broj 014844877. Nakon toga ćemo za Vas napraviti besplatnu analizu Vaše kreditne povijesti.

Mi preuzimamo sav rizik i trošak procesa te uslugu naplaćujemo po završetku, isključivo iz realiziranog kredita, kada uspješno izađete iz blokade.

Mi smo kreditni posrednici i posao nam znati pravila i regulacije potrebne za odobravanje kredita u svakoj banci te znamo pripremiti predmet koji će odmah biti odobren.

Nažalost, kada ljudi sami prokušavaju riješiti problem u banci, a nemaju adekvatno poznavanje procesa, banka ih odbije i zabilježi kao odbijene. U tom slučaju, ni mi više ne možemo pomoći jer će kredit biti odbijen i preko posrednika.

Preuzimamo sav rizik i trošak procesa, a naplaćujemo uslugu isključivo iz realiziranog kredita, po završetku usluge. Cijena varira od 650 – 1.700 EUR (4.950 do 12.950 kuna) s PDV-om te ovisi o visini glavnice kredita. Iznos usluge je u 95% slučajeva višestruko manji od onoga što Vama uspijemo uštedjeti.

Mogući je obračun dodatnih troškova ukoliko je blokada zatvorena našom vlastitom linijom financiranja.

Od Vas se očekuje, nakon što nas kontaktirate, da dostavite potrebne dokumente, a ostalo prepustite nama.

U ime naših klijenata s vjerovnicima pregovaramo o visini duga i smanjujemo ga ako je moguće te tražimo potencijalnog kreditora. Tim kreditom podmirujemo sve Vaše dugove te Vas ostavljamo samo s jednim kreditom i ratom koju možete komotno otplaćivati s obzirom na primanja.

Ako imate redovna primanja, zaposleni ste na neodređeno vrijeme ili u mirovini, postoji mogućnost reprograma Vaših obveza.

Nakon inicijalnog kontakta, zamolit ćemo Vas da nam dostavite sljedeće dokumente:

  • Platne liste, odnosno podatak o prosječnim primanjima za prethodna tri mjeseca
  • Očevidnik o redoslijedu plaćanja s obračunatom kamatom (FINA)
  • Obrazac NIO, stanje isknjiženih obveza (FINA)
  • Stanja duga i/ili pisma namjere svih vjerovnika
  • Podatke o stanju duga po aktivnim kreditima.
Naše web stranice koriste kolačiće za analizu prometa i korištenje društvenih mreža kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.