17. lis. 2022.

Iskustva naših korisnika

Zatvorena blokada od 120 tisuća kuna

autor

BeOn Savjetovanje

Rješavanje financijskih poteškoća građana

M. M. je, kao i mnogi blokirani građani, završila u dugovima nakon zdravstvenih poteškoća supruga, nakon čega su neko vrijeme živjeli samo od njene plaće. Nakon punih 5 godina mučenja s blokadom, odlučila se obratiti nama. Reprogramirali smo dug od 120 tisuća kuna te zatvorili blokadu u samo mjesec dana.

Nakon što nam se M. M. javila, napravili smo početnu analizu i utvrdili da zadovoljava uvjete kreditora po kojima vodimo proces izlaska iz blokade. Nakon toga, napravili smo kompletnu sliku financijskog stanja klijentice te, nakon završene prve faze, ponudili joj moguća rješenja i načine financiranja. U završnoj fazi procesa izlaska iz blokade jako nam je važno da zajedno s klijenticom/klijentom odaberemo najpovoljniju opciju i kreditora na temelju njihove individualne situacije.

“Vrlo dobro iskustvo. U najkraćem mogućem roku sam izašla iz blokade i vratila postojeći kredit. Još mi je ostalo na računu za podmirenje drugih obveza.”

Klijentica M. M. o iskustvu s BE-ON Savjetovanjem

Ime i prezime: M. M.
Godina rođenja: 1971.
Ukupno dugovanje: 120.000,00 kuna
Primanja: 8.000,00 kuna
Vremenski period proveden pod blokadom: 5 godina
Trajanje procesa: 1 mjesec
Gotovina ostala od kredita nakon podmirenja dugova: 70.000,00 kuna

Za više informacija o našoj usluzi i prijavu za besplatno savjetovanje kliknite na link ili nas nazovite na broj 014844877.