Ušteda od 30 tisuća kuna

BE-ON d.o.o. > Novosti > Iskustva korisnika > Ušteda od 30 tisuća kuna
Posted by: BE-ON
Category: Iskustva korisnika, Novosti
ušteda

Klijentu I. S. uštedjeli smo, tj. smanjili dug za 30 tisuća kuna: s 174 na 144 tisuće što je ukupna ušteda od 17 posto. Pregovori s vjerovnicima i smanjenje duga su dio usluge izlaska iz blokade. Nažalost, nije uvijek moguće no najčešće uspijemo klijentima uštedjeti novac.

I. S. je proveo pet godina pod blokadom zbog gubitka posla, s čime se mnogo naših klijenata može poistovjetiti. Pogotovo nakon svjetske pandemije koja je rezultirala mnogobrojnim otkazima. Posao je u tom slučaju teško pronaći, a računi, naravno, nastavljaju dolaziti te se dug sve više povećava i sve je teže izaći iz blokade.

Zato je zatražio našu pomoć! Svaka banka ima svoje uvjete i pravila odobrenja kredita s kojima smo mi vrlo dobro upoznati te znamo pripremiti predmet koji će dobiti odobrenje. Kada klijent ide sam, ne poznavajući ta pravila, banka ga odbije, a nakon toga ne može niti preko nas dobiti kredit jer ga je banka zabilježila kao odbijenog.

“Sve pohvale. Izvukli su me iz dugogodišnjeg zaduženja. Brzi i veoma susretljivi u rješavanju problema.”

Klijent I. S. o iskustvu s BE-ON Savjetovanjem

Ime i prezime: I. S.
Godina rođenja: 1988.
Ukupno dugovanje: 174.000,00 kuna
Primanja: 8.000,00 kuna
Vremenski period proveden pod blokadom: 5 godine
Trajanje procesa: 2 mjeseca
Ušteda/smanjenje ukupnog duga: 30.000,00 kuna
Gotovina ostala od kredita nakon podmirenja dugova: 3.000,00 kuna


Za više informacija o našoj usluzi i prijavu za besplatno savjetovanje kliknite na link ili nas nazovite na broj 014844877.

Naše web stranice koriste kolačiće za analizu prometa i korištenje društvenih mreža kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.