21. lis. 2022.

Iskustva naših korisnika

Smanjenje ukupnog duga od gotovo 30%

autor

BeOn Savjetovanje

Rješavanje financijskih poteškoća građana

Smanjenje ukupnog duga dio je cjelokupne usluge izlaska iz blokade. Kada smo u mogućnosti, a to ovisi o individualnoj situaciji klijenta, pregovaramo s vjerovnicima oko visine duga te dogovaramo otpis kamata.

Na početku procesa zamolit ćemo Vas da potpišete punomoć kojom nam dajete privolu da možemo pregovarati s vjerovnicima u Vaše ime, npr. s agencijama za naplatu potraživanja, tele operaterima i slično. Zapravo, nakon što nam dostavite potrebnu dokumentaciju, Vi se možete opustiti jer mi preuzimamo cijeli proces.

Često za klijente znamo i realizirati kredit veći od ukupnog dugovanja, tako da, osim što njime zatvaraju blokadu i rješavaju se duga, novac mogu potrošiti na tekuće troškove ili uložiti. Što prije nisu mogli upravo radi blokiranog računa.

T. S. nam se javio nakon što je dvije godine proveo u blokadi zbog gubitka posla i primanja. U njegovo ime smo pregovarali s vjerovnicima te uspjeli smanjiti ukupan dug za skoro 30 posto. Klijentu je također, nakon otplate duga, od realiziranog kredita ostalo još 20 tisuća kuna!

Ime i prezime: T. S.
Godina rođenja: 1983.
Ukupno dugovanje: 36.000,00 kuna
Primanja: 6.300,00 kuna
Vremenski period proveden pod blokadom: 2 godine
Trajanje procesa: 3 mjeseca
Ušteda/smanjenje ukupnog duga: 10.000,00 kuna
Gotovina ostala od kredita nakon podmirenja dugova: 20.000,00 kuna

Za više informacija o našoj usluzi i prijavu za besplatno savjetovanje kliknite na link ili nas nazovite na broj 014844877.