30. stu. 2022.

Iskustva naših korisnika

Pozitivno iskustvo s BE-ON Savjetovanjem

autor

BeOn Savjetovanje

Rješavanje financijskih poteškoća građana

Klijent J. B. opisuje iskustvo s nama kao “jako pozitivno” nakon što smo mu smanjili ukupan dug za nešto više od 25 posto te ga odblokirali u samo mjesec dana.

Kada klijenti opisuju svoje pozitivno iskustvo, najčešće spomenu činjenicu da umjesto njih vodimo cijeli proces. Nakon što nam dostave potrebnu dokumentaciju ne trebaju napraviti više ništa. Također, cjelokupni proces od početne analize do izlaska iz blokade te realizacije kredita najčešće traje vrlo kratko, od 1 do 3 mjeseca. U ovom slučaju, J. B. smo u tom periodu i smanjili ukupan dug za 60 tisuća kuna što je malo više od 25 posto ukupnog dugovanja. U dogovoru s klijentom moguća je i realizacija većeg kredita. Tako je J. B. ostalo 40 tisuća kuna nakon što je podmirio ukupan dug.

Do blokade je došlo uslijed sudskog spora te je dug, u samo 5 mjeseci, narastao na 230 tisuća kuna.

Više o slučaju klijenta J. B. možete pročitati u nastavku teksta, dok pozitivna iskustva drugih klijenata možete pronaći na linku Novosti.

“Moje iskustvo je jako pozitivno. Iz velikih problema i dodatnih velikih troškova sam pošteđen angažmanom gospođe Željke i veliko hvala!”

Klijent J. B. o iskustvu s BE-ON Savjetovanjem

Ime i prezime: J. B.
Godina rođenja: 1974.
Ukupno dugovanje: 230.000,00 kuna
Primanja: 10.000,00 kuna
Vremenski period proveden pod blokadom: 5 mjeseci
Trajanje procesa: 1 mjesec
Ušteda/smanjenje ukupnog duga: 60.000,00 kuna
Gotovina ostala od kredita nakon podmirenja dugova: 40.000,00 kuna

Ako Vas zanima možemo li i Vama smanjiti ukupan dug te zatvoriti Vašu blokadu, prijavite se za besplatnu analizu Vaše situacije klikom na link ili pozivom na broj 014844877.