Hrvoje - Beon Savjetovanje iskustva debloakde korisnika

26. velj. 2024.

Iskustva naših korisnika

Odobren maksimalni nenamjenski kredit od 40.000,00 eura bez jamca uz pomoć BeOn-a

autor

BeOn Savjetovanje

Rješavanje financijskih poteškoća građana

Krajem studenog 2023. godine, nakon 5 godina provedenih pod blokadom računa, javio nam se Hrvoje Bošnjak. Njegovi financijski problemi su počeli nakon što su u kratkom vremenskom razmaku preminuli baka i djed te je to dovelo do povećanih troškova jer je o vlastitom trošku na sebe preuzeo organizaciju sahrana. Uz postojeće obveze koje je imao, to je bilo financijski neizdrživo.

U potrazi za rješenjem, po preporuci prijatelja kojem smo isto pomogli da svoje financije dovede pod kontrolu, Hrvoje se obratio Be-On savjetovanju tražeći izlaz iz loše financijske situacije. BeOn-ova financijska savjetnica, Mateja Poslon, preuzela je njegov slučaj, pruživši mu maksimalnu podršku koja je rezultirala brzom deblokadom računa i isplatom kredita u poslovnoj banci u svega mjesec i pol dana.

Hrvojeva izuzetna predanost prikupljanju dokumentacije

Hrvojevo ukupno dugovanje iznosilo je gotovo 18.000 eura, a većina dugovanja su se nalazila na NIO obrascu koji se vodi kod Fine. Agencija za naplatu potraživanja tzv. utjerivač dugova se naplaćivao direktno s plaće, bilo je tu još nešto kredita koji su u redovnoj otplati i trebalo je pažljivo posložiti predmet, no, uz pomoć BeOn-a i Mateje, Hrvoje se mogao opustiti i predati u stručne ruke.

Ono što izdvaja Hrvoja jest njegova predanost rješavanju problema. Bio je spreman ići korak dalje kako bi osigurao brzu realizaciju procesa.

Jednom je bilo potrebno da iziđe ranije s posla kako bi mogao stići u banku radi ishođenja potvrde. Nije mu bio problem ići niti u drugi grad radi potvrda iz banke samo da ih što prije dobije. To puno znači jer na taj način se puno brže rješava cijeli slučaj. – Mateja Poslon imala je samo riječi hvale za svog klijenta.

Ključ uspješnosti: BeOn-ov partnerski odnos s bankom

Ukupan Hrvojev dug smanjili smo nagodbom za 2.477,38 eura te ga nakon toga “međufinancirali”, što znači da smo jednokratno podmirili sve vjerovnike, pobrinuli se da s Fine povuku ovršne isprave i izdaju potvrde da su dugovanja podmirena. Za klijenta smo, uz njegovo ovlaštenje, zatvorili zaštićeni račun i pripremili kreditni zahtjev za partnersku poslovnu banku.

S obzirom na to da je Hrvoje zaposlen dugi niz godina kod poslodavca s dobrim bonitetom koji provodi administrativnu zabranu, s partnerskom bankom smo ispregovarali nenamjenski kredit bez jamca s glavnicom od 40.000 eura, kamata 5,89 % (fiksna), rokom otplate 9 godina i anuitetom 478,06 eura.

Kredit je isplaćen sredinom siječnja. Iz kredita je vraćen iznos kojim je BeOn podmirio Hrvojeva dugovanja, trošak vođenja postupka, plaćeni su svi troškovi kredita (polica osiguranja, trošak obrade kredita, depozit), te je razlika ostala klijentu za slobodno raspolaganje.

Ova situacija svjedoči o važnosti BeOn-ovog partnerskog odnosa s bankom koja je imala i povjerenje u Hrvojevu sposobnost otplaćivanja kredita, unatoč neurednosti u OSR izvješću (tzv. HROK-u) i vidljivoj povijesnoj blokadi računa.

Hrvoje zaključuje: “Da su svi kao Mateja bilo bi super. Jedini ste u Hrvatskoj od riječi i djela, hvala vam za sve. Prezadovoljan sam sa svim od početka do kraja, hvala!”

Upravo ovakve priče poput Hrvojeve svjedoče o važnosti pravovremene intervencije stručnjaka u situacijama financijskih poteškoća. Njegova odlučnost da se suoči s problemima i surađuje s BeOn-om rezultirala je pozitivnim financijskim ishodom.

Obratite nam se s povjerenjem – Zašto BE-ON?

  • Jedino smo transparentno i strukturirano rješenje za blokirane građane,
  • Naše poslovanje je društveno odgovorno, što je prepoznao i naš suvlasnik, Feelsgood Social Impact investicijski fond, prvi hrvatski investicijski fond koji ulaže u projekte s mjerljivim društvenim učinkom,
  • Imamo ekskluzivnu suradnju s više banaka na hrvatskom tržištu koja garantira realizaciju kredita za naše klijente koji zadovoljavaju osnovne uvjete – imaju redovna primanja, kreditnu sposobnost, poslodavca s odgovarajućim bonitetom itd. Takve klijente ćemo međufinancirati i vlastitim sredstvima podmiriti njihova dugovanja nakon pregovora s vjerovnicima,
  • Naša analiza financijske situacije je besplatna i brza, odmah ćete znati da li Vam možemo pomoći i u kojem roku,
  • Nema nikakvih troškova koji se plaćaju unaprijed, sa cijenom naše usluge biti ćete upoznati na početku procesa, a uslugu ćemo naplatiti tek kada uspješno završimo proces i realiziramo kredit kod banke partnera,
  • Na kraju, kada uspješno sve odradimo, imat ćete jednu obvezu na mjesečnim primanjima koju možete podmirivati bez straha da će negativno utjecati na kvalitetu života, a život bez blokiranog računa i svih troškova i problema koje blokada nosi će Vam se svidjeti 🙂
  • Za besplatnu analizu i početak procesa, tu smo za Vas!!!