22. sij. 2024.

Iskustva naših korisnika

Novi financijski početak Marka Dunkovića zahvaljujući BeOn-u

autor

BeOn Savjetovanje

Rješavanje financijskih poteškoća građana

Marko Dunković, čovjek koji je četrnaest godina života proveo pod teretom financijske blokade, pronašao je izlaz zahvaljujući BeOn-u i predanosti financijske savjetnice, gđe Željke Efremovski. Marko, koji je dobio otkaz u svojoj prethodnoj firmi, odlučio se suočiti sa svojim financijskim izazovima i potražiti pomoć.

Život pod teretom blokade

Njegova situacija nije bila nimalo lagana – ukupno dugovanje od 3.300,00 eura, manja primanja jer je od listopada 2022. godine u mirovini i dugotrajnih četrnaest godina pod teretom blokade. No, Marko nije izgubio nadu i sredinom lipnja odlučio je uzeti stvar u svoje ruke i iskoristiti resurse koje mu pruža BeOn za koji je saznao preko Facebook-a. Kroz proces koji je trajao oko šest mjeseci, Marko je doživio značajan preokret.

Kao i obično, BeOn-ova financijska savjetnica Željka Efremovski preuzela je Markov slučaj s posebnom pažnjom i posvećenošću. Analizirali su trenutnu situaciju, prikupili svu potrebnu dokumentaciju i zajednički radili na pronalaženju najefikasnijeg rješenja.

“Marko Dunković jedan je od klijenata kojeg ću uvijek pamtiti. Došao je u ured s već skupljenom dokumentacijom. Nedostajao je jedan dio no to je vrlo brzo osobno dostavio. Nije volio dostavljati poštom jer im ne vjeruje, a ovaj mu je proces izlaska iz blokade bio jako važan i sam se želio uvjeriti da sam dobila što mi je trebalo.” – prisjeća se Željka.

Kako je izgledala suradnja s BeOn-om

Sredinom listopada BeOn je međufinanciranjem podmirio Markova dugovanja i pripremljenu dokumentaciju predao u banku. Prva banka je odbila Markov predmet uz obrazloženje da ga ne mogu uzeti u obradu jer ima mirovinu manju od minimalne plaće. No, gđa Željka nije posustajala te je svu dokumentaciju poslala u drugu banku koja je na kraju uz sudužnika odobrila kredit.

“Pristupila sam pažljivo rješavanju njegovog problema jer sam osjetila da je nekako u strahu od novog odbijanja. Ponekad mi se čini da naravno klijent želi izaći iz blokade i riješiti svoj problem no da se jako boje neke povratne informacije. Kao da se boje da ćemo ih i mi odbiti kao i oni prije nas. Kod njega je to baš bilo izraženo. Objasnio mi je kako je došlo do blokade i to kod klijenata volim jer je puno lakše “ući” u predmet kada ti je poznata pozadinska situacija. Kod njega sam putem telefona razgovarala i sa suprugom s obzirom da je bila sudionik u kreditu te mi je i ona sve dodatno objasnila. Kako mu se sin ženio trebalo je sve odraditi brzo no to nije bio slučaj jer ga je prva banka odbila i trebalo je sve ponovno pripremiti za drugu banku. Kako je sve brzo dostavljeno ja sam se bacila na pripremu dokumentacije i sve predala u poslovnicu. Kako je to banka s kojom surađujemo dugi niz godina i imamo odličnu suradnju, daljnji je proces išao vrlo brzo. Kredit je odobren prema mom prijedlogu i klijenti su dobili iznos traženog kredita.” – priča gđa Željka s osmijehom na licu znajući da je pomogla još jednom klijentu.

“Preporučio bih i ostalim ljudima da se obrate BeOn-u i gospođi Željki. Najbolja je!”

 

Željka Be On

Markova zahvalnost prema gđi Željki nije ostala neizrečena.

“Kada sam čuo za BeOn, išao sam probati izvući se iz blokade. Došao sam do kontakta gospođe Željke, kojoj zahvaljujem jako puno i koja se jako namučila da me spasi, ali je uspjela sa svojim kvalitetnim radom. Ja bih ju nagradio u ime firme što imaju takvu osobu pokraj sebe. Preporučio bih i ostalim ljudima da se obrate BeOn-u i gospođi Željki. Najbolja je!” – riječi su hvale koje je Marko Dunković uputio gđi Željki, ističući njezinu predanost i visoku stručnost.

Rezultat njihove suradnje bio je značajno smanjenje ukupnog duga za 1.300,00 eura, ostavljajući Marku gotovinu od 5.600,00 eura nakon podmirenja dugova. Ova priča Marka Dunkovića svjedoči o tome kako stručna pomoć može promijeniti živote i pružiti novu nadu čak i u najizazovnijim financijskim situacijama.

Obratite nam se s povjerenjem – Zašto BE-ON?

  • Jedino smo transparentno i strukturirano rješenje za blokirane građane,
  • Naše poslovanje je društveno odgovorno, što je prepoznao i naš suvlasnik, Feelsgood Social Impact investicijski fond, prvi hrvatski investicijski fond koji ulaže u projekte s mjerljivim društvenim učinkom,
  • Imamo ekskluzivnu suradnju s više banaka na hrvatskom tržištu koja garantira realizaciju kredita za naše klijente koji zadovoljavaju osnovne uvjete – imaju redovna primanja, kreditnu sposobnost, poslodavca s odgovarajućim bonitetom itd. Takve klijente ćemo međufinancirati i vlastitim sredstvima podmiriti njihova dugovanja nakon pregovora s vjerovnicima,
  • Naša analiza financijske situacije je besplatna i brza, odmah ćete znati da li Vam možemo pomoći i u kojem roku,
  • Nema nikakvih troškova koji se plaćaju unaprijed, sa cijenom naše usluge biti ćete upoznati na početku procesa, a uslugu ćemo naplatiti tek kada uspješno završimo proces i realiziramo kredit kod banke partnera,
  • Na kraju, kada uspješno sve odradimo, imat ćete jednu obvezu na mjesečnim primanjima koju možete podmirivati bez straha da će negativno utjecati na kvalitetu života, a život bez blokiranog računa i svih troškova i problema koje blokada nosi će Vam se svidjeti 🙂
  • Za besplatnu analizu i početak procesa, tu smo za Vas!!!