16. ruj. 2022.

Iskustva naših korisnika

“Nema troška prije isplate kredita”

autor

BeOn Savjetovanje

Rješavanje financijskih poteškoća građana

Gordana je zadnjih pet godina provela pod blokadom koja je uslijedila nakon rastave braka i bolesti. S nama je nakon samo mjesec dana izašla iz te iscrpljujuće financijske situacije rekavši da je cijeli proces “super, profesionalno i brzo odrađen”. Osim pozitivnog iznenađenja što je kompletan proces izlaska iz blokade trajao samo mjesec dana, cijeni i što je sve “obavljeno bez puno napora i nema troška prije isplate kredita”.

Na početku od klijenata tražimo ishođenje potrebne dokumentacije, kao i punomoć koja nam dopušta vođenje ostatka procesa u njihovo ime, čime im olakšavamo ovo stresno razdoblje. Također, za vrijeme procesa preuzimamo troškove i rizike, a uslugu naplaćujemo isključivo nakon uspješnog izlaska iz blokade i isplate kredita.

Nakon zatvaranja blokade kreditom i plaćanja svih troškova, klijentima često ostane dodatan novac. U ovom slučaju, Gordani je ostalo 3 tisuće kuna za tekuće troškove.

  1. Ime i prezime: Gordana Tumpa
  2. Godina rođenja: 1973.
  3. Ukupno dugovanje: 74.334,51 kuna
  4. Primanja: 4.117,57 kuna
  5. Vremenski period proveden pod blokadom: 5 godina
  6. Trajanje procesa izlaska iz blokade: 1 mjesec
  7. Ušteda/smanjenje ukupnog duga: 9.000,00 kuna
  8. Gotovina ostala od kredita nakon podmirenja dugova: 3.000,00 kuna

Za više informacija o našoj usluzi i prijavu za besplatno savjetovanje kliknite na link ili nas nazovite na broj 014844877.