12. lis. 2022.

Iskustva naših korisnika

Izaći iz blokade je lako

autor

BeOn Savjetovanje

Rješavanje financijskih poteškoća građana

Izaći iz blokade je lako… a i brzo! Klijenta F. S. smo riješili blokade u samo mjesec dana. I nije jedini… naš proces izlaska iz blokade najčešće traje od 1 do 3 mjeseca. Klijentima je nekada teško za povjerovati da nakon godina mučenja s blokadom taj problem može biti riješen u tako kratkom periodu. No istina je.

Pokazat ćemo Vam na primjeru F. S. kako smo ga uspjeli deblokirati u mjesec dana. Nakon što nam se klijent javi, obavezno radimo besplatnu analizu kojom utvrđujemo zadovoljava li blokirana osoba uvjete kreditora. Oni su individualni te ovise o specifičnoj situaciji klijenta no glavni uvjeti su: hrvatsko državljanstvo, redovni prihodi (ugovor na neodređeno ili mirovina) te kreditna sposobnost.

Nakon što smo ustanovili da Vam možemo pomoći s izlaskom iz blokade od Vas ćemo tražiti ishođenje potrebne dokumentacije kako bi imali jasnu sliku Vašeg financijskog stanja. Većina potrebnih dokumenata se može ishoditi preko e-građani tako da Vam neće oduzeti puno vremena i to je sve što Vi trebate napraviti. Nakon toga mi preuzimamo cijeli proces: pregovaramo s vjerovnicima u pokušaju da snizimo Vaš dug te pronalazimo financijsko rješenje specifično za Vas. Zato naši klijenti kažu da je s BE-ON Savjetovanjem lako izaći iz blokade.

“Odlično. Brzo i profesionalno. Sve pohvale Mateji i cijelom timu!!!”

Klijent F. S. o iskustvu s BE-ON Savjetovanjem

Ime i prezime: F. S.
Godina rođenja: 1996.
Ukupno dugovanje: 42.847,06 kuna
Primanja: 5.000,00 kuna
Vremenski period proveden pod blokadom: 2 godine
Trajanje procesa: 1 mjesec
Ušteda/smanjenje ukupnog duga: 7.800,00 kuna
Gotovina ostala od kredita nakon podmirenja dugova: 12.907,00 kuna

Za više informacija o našoj usluzi i prijavu za besplatno savjetovanje kliknite na link ili nas nazovite na broj 014844877.