06. pro. 2022.

Iskustva naših korisnika

Iskrena ispovijest klijentice

autor

BeOn Savjetovanje

Rješavanje financijskih poteškoća građana

Gospođa M. K. je završila u blokadi nakon uzastopnih porodiljnih dopusta te učestalog bolovanja radi djece, s čime se majke diljem Hrvatske mogu poistovjetiti. Njene financije izmakle su kontroli, a nakon što je sjela prva blokada, kaže da je bilo nemoguće držati glavu iznad vode. Njeno iskreno iskustvo s BE-ON Savjetovanjem prenosimo u cijelosti.

“Ne znam od kud’ bih počela. Prvi susret je bio izuzetno topao, ali istovremeno realan. Gospođa Snježana je vodila cijeli proces na način da sam ja u svakom trenutku bila informirana što se događa i što nam je dalje činiti. Ne mogu ne primijetiti da je u pozadini iskrena želja i namjera da se pomogne ljudima kojima se može pomoći s izlaskom iz začaranog kruga blokada, kamata i nejasnih naknada kojima nema kraja koliko god plaćao.

Napomenula bih da vjerujem da se eventualni negativni komentari na koje se može naići na društvenim mrežama i forumima, odnose na ljude kojima, iz realnih razloga, nisu mogli pomoći. Ali da su dali sve od sebe, u to sam uvjerena.

Topla preporuka svima koji su zaposleni i koji zadovoljavaju uvjete da se obrate BE-ON Savjetovanju, i možda, kao i ja, nakon 5 godina osjete kako je to udahnuti punim plućima.

Velika hvala cijelom timu, a posebno gospođi Snježani.”

Klijentica M. K. o iskustvu s BE-ON Savjetovanjem

Ime i prezime: M. K.
Ukupno dugovanje: 130.000,00 kuna
Primanja: 6.200,00 kuna
Vremenski period proveden pod blokadom: 5 godina
Trajanje procesa: 1 mjesec
Gotovina ostala od kredita nakon podmirenja dugova: 2.400,00 kuna

Ako Vas zanima možemo li i Vama pomoći da izađete iz blokade, prijavite se za besplatnu analizu Vaše situacije klikom na link ili pozivom na broj 014844877.