Dug od 100 tisuća kuna riješen u 3 mjeseca

BE-ON d.o.o. > Novosti > Iskustva korisnika > Dug od 100 tisuća kuna riješen u 3 mjeseca
Posted by: BE-ON
Category: Iskustva korisnika, Novosti
dug

Račun klijentice M.G. je ostao blokiran uslijed financijske pomoći bolesnom članu obitelji te nezaposlenosti supruga. Vrlo brzo dug se popeo na vrtoglavu razinu od skoro 100 tisuća kuna. Proces deblokade trajao je samo 3 mjeseca, a nakon otplate duga ostalo joj je i 15 tisuća kuna od realiziranog kredita.

Cijeli proces najčešće traje od 1 do 3 mjeseca te uključuje besplatnu analizu kojom radimo realnu sliku financijskog stanja, ako je moguće smanjujemo dug pregovorom s vjerovnicima i otpisom kamata te zajedno s klijentom odabiremo način financiranja i potencijalnog kreditora čime se zatvara blokada te plaćaju dugovanja. Na kraju klijent odlazi s čistim računom te samo jednom ratom za kredit koju može komotno otplaćivati u odnosu na primanja.

Ime i prezime: M. G.

Godina rođenja: 1972.

Ukupno dugovanje: 95.000,00

Primanja: 7.500,00 kuna

Vremenski period proveden pod blokadom: 2 godine

Trajanje procesa izlaska iz blokade: 3 mjeseca

Gotovina ostala od kredita nakon podmirenja dugova: 15.000,00 kuna


Za više informacija o našoj usluzi i prijavu za besplatno savjetovanje kliknite na link ili nas nazovite na broj 014844877.

Naše web stranice koriste kolačiće za analizu prometa i korištenje društvenih mreža kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.