22. tra. 2024.

Iskustva naših korisnika

Deblokirana uz pomoć BeOn-a iako je imala privatnu ovrhu

autor

BeOn Savjetovanje

Rješavanje financijskih poteškoća građana

Početkom ove godine javila nam se klijentica S. J. koja je provela dugih 15 godina u blokadi jer do sada nije uspjela pronaći rješenje kako se izvući iz nastale situacije. Svi se mi kroz život nadamo boljim vremenima i većoj plaći, a njoj se dogodilo upravo suprotno. Kada je 2009. godine nastupila svjetska financijska kriza, tvornica u kojoj je radila bila je primorana smanjiti plaće svojih radnika. Kada imate velike izdatke za kredite, svako smanjenje prihoda značajno utječe na kućni budžet i vašu mogućnost otplate. Njezina plaća se u tom trenutku smanjila za čak 200 eura! A kako obično nevolja ne dolazi sama, na sve navedeno dobila je i privatnu tužbu što je njezin slučaj dodatno zakompliciralo i gurnulo ju u bezizlaznu situaciju. 

Imala sam veliki dozvoljeni minus i puno kreditnih kartica. Došlo je do financijske krize u svijetu i tada mi se smanjila plaća. Blokirana sam i privatnom tužbom i tada je sve počelo. I znate kako to onda ide – iz jedne kartice u drugu, prebaci iz šupljeg u prazno. – prisjeća se S. J.

Prije točno godinu dana, S. J. je pokušala doći do kredita preko jedne agencije za kreditno posredovanje no i kod njih je naišla na zatvorena vrata zbog privatne tužbe. Oni, kao i mnogi drugi, nisu joj mogli pomoći. Gubeći nadu da će jednoga dana napokon prodisati i riješiti se tereta blokade, sasvim je slučajno zapazila Facebook oglas Be-On savjetovanja. Iako je u početku bila skeptična i mislila da joj niti BeOn ne može pomoći zbog privatne tužbe koju je imala, odlučila se javiti krajem siječnja 2024. godine jer su joj pozitivne recenzije dale tračak nade da za nju ipak postoji spas. 

Njezin slučaj preuzela je BeOn-ova financijska savjetnica Mateja Stanić za koju S. J. ima samo riječi hvale.

A za svoju savjetnicu Mateju mogu reći samo sve najbolje. Ta žena je doista nevjerojatna! Čak i kad je bila na bolovanju, javila se da mi pomogne. Ma ona je čisto srce od žene za koju vjerujem da je pomogla i mnogim drugim ljudima. Moja poruka je svima koji se nalaze u sličnoj situaciji da ne odustaju i da se jave BeOn-u bez ustručavanja. Trebate pokušati. – puna hvale bila je S. J.

Iz bezizlazne situacije do čistog računa i jednog kredita uz podršku BeOn-a

Matejina srdačnost, stručnost i uvjerljivost u pregovorima s vjerovnicima rezultirali su time da je ukupno dugovanje S. J. od 15.200 eura smanjeno za 1.200 eura. Be-On je međufinanciranjem podmirio njezino ukupno dugovanje, priveo proces deblokade računa kraju te pripremljenu dokumentaciju predao u banku. Zahvaljujući BeOn-ovom partnerskom odnosu s bankom, S. J. je nakon podmirenja svih dugova, banka odobrila kredit u iznosu od 20.000 eura s rokom otplate od 10 godina uz fiksnu kamatnu stopu od 5,99 %.

Kod klijentice je najveći izazov bio taj što je imala privatnu tužbu od odvjetnika s kojim smo teško stupili u kontakt. No sama komunikacija s klijenticom je bila odlična. Uvijek je bila spremna na suradnju i ništa joj nije bio problem. Sve je prilagođavala samo da se što prije riješi i da ništa ne stoji s njezine strane. Klijentica je također imala i podršku obitelji što pokazuje činjenica da joj je kćerka pristala biti formalni jamac kako bi pomogla majci da se izvuče iz ropstva blokade. – prisjeća se Mateja Stanić.

Kredit je isplaćen 26. 3. 2024. i iz njega je vraćen iznos kojim je BeOn podmirio dugovanja S. J., trošak vođenja postupka, plaćeni su svi troškovi kredita (polica osiguranja, trošak obrade kredita, depozit) te je razlika od 1.800 eura ostala klijentici za slobodno raspolaganje.

Moje iskustvo s BeOn-om je samo pozitivno i neizmjerno sam im zahvalna što su me izvukli iz bezizlazne situacije. Moj slučaj je specifičan jer sam imala i privatnu ovrhu. Kada imate privatnu ovrhu nitko vam ne želi dati kredit. Znači, privatna ovrha plus blokada od drugih vjerovnika. Nitko mi nije mogao pomoći. Javila sam se BeOn-u i oni su mi pomogli u svega dva mjeseca. Uvijek su bili dostupni za mene kada bih god nazvala. A vjerujte mi, zvala sam u više navrata jer me je iskreno bilo strah. No, shvatila da je to bio neopravdani strah. Javite im se pa makar i za savjet koji vas ništa ne košta. Ja sam sada napokon s čistim računom i samo jednim kreditom. Veliko hvala mojoj financijskoj savjetnici Mateji Stanić na trudu, dostupnosti i konačnom ishodu. – riječi su kojima je klijentica S. J. opisala svoju suradnju s BeOn-om.

Obratite nam se s povjerenjem – Zašto BE-ON?

  • Jedino smo transparentno i strukturirano rješenje za blokirane građane,
  • Naše poslovanje je društveno odgovorno, što je prepoznao i naš suvlasnik, Feelsgood Social Impact investicijski fond, prvi hrvatski investicijski fond koji ulaže u projekte s mjerljivim društvenim učinkom,
  • Imamo ekskluzivnu suradnju s više banaka na hrvatskom tržištu koja garantira realizaciju kredita za naše klijente koji zadovoljavaju osnovne uvjete – imaju redovna primanja, kreditnu sposobnost, poslodavca s odgovarajućim bonitetom itd. Takve klijente ćemo međufinancirati i vlastitim sredstvima podmiriti njihova dugovanja nakon pregovora s vjerovnicima,
  • Naša analiza financijske situacije je besplatna i brza, odmah ćete znati da li Vam možemo pomoći i u kojem roku,
  • Nema nikakvih troškova koji se plaćaju unaprijed, sa cijenom naše usluge biti ćete upoznati na početku procesa, a uslugu ćemo naplatiti tek kada uspješno završimo proces i realiziramo kredit kod banke partnera,
  • Na kraju, kada uspješno sve odradimo, imat ćete jednu obvezu na mjesečnim primanjima koju možete podmirivati bez straha da će negativno utjecati na kvalitetu života, a život bez blokiranog računa i svih troškova i problema koje blokada nosi će Vam se svidjeti 🙂
  • Za besplatnu analizu i početak procesa, tu smo za Vas!!!