28. velj. 2023.

Iskustva naših korisnika

“Deblokiran račun nakon 11 godina!”

autor

BeOn Savjetovanje

Rješavanje financijskih poteškoća građana

Damir je kao i mnogi drugi u blokadi završio radi gubitka posla i teške ekonomske situacije. Fiksni troškovi su ostali isti, a mjesečnih prihoda više nije bilo. Sve to uzrokovalo je dugogodišnju blokadu klijenta i narušavanje privatnog života. I nakon što se ponovno zaposlio nije vidio svjetlo na kraju tunela jer dio dugovanja se naplaćivao, a na drugima su se gomilale zatezne kamate.

Nakon stupanja u kontakt s našim timom financijskih savjetnika, analizom smo utvrdili stvarno stanje njegovih obveza i iznos dugovanja. Klijenta smo upoznali s procesom reprograma te s vjerovnicima dogovorili najpovoljnije uvjete za jednokratnu uplatu. Potom smo pronašli odgovarajuću banku preko koje smo realizirali kredit. Samim time doveli smo obveze klijenta u okvire njegovih financijskih mogućnosti, a klijentu je od isplaćenog kredita ostalo čak 11.000 € za osobne potrebe.

Damir Jedvaj kaže: “Odlično, oni ne odustaju čak ni kada sam ja digao ruke”

Ono što uvijek ističemo kao veliku prednost za naše klijente jest jednostavnost, brzina i potpuna transparentnost! Mi u Vaše ime vodimo cijeli proces izlaska iz blokade, sve što Vi trebate napraviti je dostaviti nam potrebne dokumente, a i u tom dijelu osiguravamo našu podršku.

“Odlično, oni ne odustaju čak ni kada sam ja digao ruke”

Klijent Damir Jedvaj o iskustvu s BE-ON Savjetovanjem

Ime i prezime: Damir Jedvaj
Godina rođenja: 1985.
Ukupno dugovanje: 12.083,75 €
Primanja: 1.000 €
Vremenski period proveden pod blokadom: 11 godina
Trajanje procesa: 2 mjeseca
Ušteda/smanjenje ukupnog duga: 2.654 €
Gotovina ostala od kredita nakon podmirenja dugova: 11.000 €

Ako Vas zanima možemo li i Vama smanjiti ukupan dug te zatvoriti Vašu blokadu, prijavite se za besplatnu analizu Vaše situacije klikom na link ili pozivom na broj 014844877.