13. pro. 2022.

Iskustva naših korisnika

Blokada zbog bolesti

autor

BeOn Savjetovanje

Rješavanje financijskih poteškoća građana

Često vidimo građane koji završe u blokadi zbog bolesti. Zdravstveni problemi sa sobom donose skupa liječenja i manjak ili gubitak primanja.

Gospodin S. J. B. je u blokadi završio nakon teške bolesti zbog koje je morao otići na liječenje u inozemstvo. U međuvremenu je dobio otkaz na poslu, a kada se vratio dočekali su ga dugovi. Kako je ostao bez primanja, dugovi su se počeli gomilati.

U blokadi je proveo ukupno 7 godina, a dug je narastao na nešto više od 67 tisuća kuna. Nakon što je svoj slučaj povjerio našem timu financijskih savjetnika, izašao je iz blokade u 2 mjeseca. U tom periodu smo, pregovorom s vjerovnicima, također uspjeli smanjiti klijentov dug za 10 posto.

Ovisno o mogućnostima i željama klijenata, kod realizacije kredita možemo dogovoriti kredit veći od ukupnog duga. Tako je ovom klijentu, nakon otplate dugova, ostalo još 24 tisuće kuna za tekuće troškove.

Više pozitivnih iskustava naših klijenata možete pronaći na linku Novosti.

“Moje iskustvo je jako zadovoljavajuće i sve pohvale timu i BE-ON Savjetovanju. Dajem svoju preporuku drugim ljudima koji su u istom problemu kao što sam bio i ja.”

Klijent S. J. B. o iskustvu s BE-ON Savjetovanjem

Ime i prezime: S. J. B.
Godina rođenja: 1988.
Ukupno dugovanje: 67.440,40 kuna
Primanja: 5.241,00 kuna
Vremenski period proveden pod blokadom: 7 godina
Trajanje procesa: 2 mjeseca
Ušteda/smanjenje ukupnog duga: 7.405,34 kuna
Gotovina ostala od kredita nakon podmirenja dugova: 24.000,00 kuna

Ako Vas zanima možemo li i Vama smanjiti ukupan dug te zatvoriti Vašu blokadu, prijavite se za besplatnu analizu Vaše situacije klikom na link ili pozivom na broj 014844877.