19. lis. 2022.

Iskustva naših korisnika

Papirologija s nama nije problem!

autor

BeOn Savjetovanje

Rješavanje financijskih poteškoća građana

Papirologija i birokracija su neki od glavnih razloga koji koče blokirane građane da potraže pomoć. Osim što sama blokada emocionalno i psihički teško pada na građane, često traje dugo, čak i godinama. U tom periodu blokirani građani imaju nekoliko neuspjelih pokušaja izlaska iz blokade te na kraju odustanu jer ne vide izlaz te misle da su iscrpili sve opcije. Pomisao da ponovno prođu birokraciju i papirologiju samo da na kraju opet budu odbijeni pogoršava situaciju i otežava svaki sljedeći pokušaj izlaska.

Zato nudimo uslugu kojoj je cilj olakšati proces klijentu jer znamo koliko je teško živjeti s blokadom. Odmah Vam kažemo možemo li Vam pomoći, nema bespotrebne papirologije te uslugu naplaćujemo tek na kraju uspješnog izlaska iz blokade. Ovako izgleda naš proces:

  1. Prvo radimo besplatnu analizu Vaše situacije i odmah Vam govorimo možemo li Vam pomoći ili ne.
  2. Nećete morati trošiti slobodne dane zbog papirologije jer za Vas vodimo cijeli proces. Sve što Vi trebate napraviti je dostaviti nam dokumentaciju, a većina potrebnih dokumenata je dostupna preko portala e-Građani.
  3. Uslugu naplaćujemo tek na kraju procesa, iz realiziranog kredita. To znači samo u slučaju uspješnog izlaska iz blokade.

Našem nedavnom klijentu H. P. smo uspjeli pomoći da izađe iz blokade u samo 2 mjeseca, nakon četverogodišnje blokade. A posebno je bio zadovoljan time što nije morao potrošiti puno vremena na papirologiju!

“Bez puno papirologije. Brzo i efikasno.”

Klijent H. P. o iskustvu s BE-ON Savjetovanjem

Ime i prezime: H. P.
Godina rođenja: 1987.
Ukupno dugovanje: 48.644,29 kuna
Primanja: 6.000,00 kuna
Vremenski period proveden pod blokadom: 4 godine
Trajanje procesa: 2 mjeseca
Ušteda/smanjenje ukupnog duga: 2.188,77 kuna
Gotovina ostala od kredita nakon podmirenja dugova: 14.050,00 kuna

Za više informacija o našoj usluzi i prijavu za besplatno savjetovanje kliknite na link ili nas nazovite na broj 014844877.