22. pro. 2022.

Iskustva naših korisnika

Neuredna povijest u HROK-u? Imamo rješenje!

autor

BeOn Savjetovanje

Rješavanje financijskih poteškoća građana

Iako nam se građani najčešće obraćaju jer trebaju pomoć s izlaskom iz blokade, često radimo s klijentima koji su samostalno otplatili vlastiti dug no zbog neuredne povijesti u HROK-u nisu u mogućnosti dobiti kredit. U tom slučaju, proces traje vrlo kratko. Za klijenticu M. K. smo dogovorili kredit od 112 tisuća kuna u samo 14 dana.

S blokadom dolazi nemogućnost slobodnog trošenja novca. To znači da blokirani građani ne mogu platiti neke troškove koji su potrebni za nastavak normalnog života, kao što su kupovina automobila, kućni popravci i slično. Blokade često traju mjesecima pa i godinama, a zbog povijesti blokade i neurednosti u HROK-u teško je, a ponekad i nemoguće, samostalno dobiti kredit u bankama.

Mi imamo posebne uvjete suradnje s određenim bankama gdje se za naše klijente u odnosu na tu situaciju rade odstupanja. Uvjeti su bazirani na dugoročnoj suradnji s bankama te smo u mogućnosti pomoći i građanima koji nakon blokade imaju poteškoća s dobivanjem kredita.

U ovom slučaju, klijentica je samostalno otplatila blokadu no zbog neurednosti u HROK-u nije uspjela samostalno i realizirati kredit. Mi smo joj uspjeli ispregovarati kredit od 112 tisuća kuna u procesu koji je trajao samo 14 dana.

Više pozitivnih iskustava naših klijenata možete pronaći na linku Novosti.

“Vrlo sam zadovoljna uslugom BE-ON Savjetovanja. Brzo, efikasno i uspješno odrađen zahtjev.”

Klijentica M. K. o iskustvu s BE-ON Savjetovanjem

Ime i prezime: M. K.
Godina rođenja: 1989.
Status: samostalno otplaćen dug i zatvorena blokada
Primanja: 5.187,21 kuna
Trajanje procesa: 14 dana
Iznos kredita: 112.000,00 kuna

Ako trebate pomoć pri realizaciji kredita, prijavite se za besplatnu analizu Vaše situacije klikom na link ili pozivom na broj 014844877.