27. ruj. 2022.

Iskustva naših korisnika

“Hvala vam od srca na svemu!”

autor

BeOn Savjetovanje

Rješavanje financijskih poteškoća građana

Maja je pomažući ukućanima došla do situacije u kojoj nije mogla podmirivati svoje troškove. U blokadi je provela tri godine, nakon čega je potražila pomoć naših stručnih savjetnika.

Nakon početne analize kojom smo utvrdili da Maja zadovoljava uvjete kreditora za izlazak iz blokade te napravili stvarnu sliku njenog financijskog stanja, prihoda i obveza, Maji smo predstavili različite mogućnosti financiranja i potencijalne kreditore te zajedno s njom odabrali opciju koja najviše odgovara njoj i njenoj situaciji.

Zbog dugog vremenskog perioda provedenog pod blokadom, većina blokiranih građana bila je primorana staviti bitne projekte i investicije na čekanje, zato često s kreditorima dogovaramo kredit veći od potrebnog za zatvaranje blokade i vraćanja dugova. Tako je maji ostalo još 13 tisuća kuna koje može potrošiti na tekuće i izvanredne troškove kućanstva.

“Nemam niti jedne zamjerke i apsolutno ću preporučiti svakome tko se nađe u sličnoj situaciji. Hvala vam od srca na svemu!”

Maja Skenderija o iskustvu s BE-ON Savjetovanjem

Ime i prezime: Maja Skenderija

Godina rođenja: 1991.

Primanja: 8.000,00 kuna

Vremenski period proveden pod blokadom: 3 godine

Trajanje procesa izlaska iz blokade: 3 mjeseca

Gotovina ostala od kredita nakon podmirenja dugova: 13.000,00 kuna

Ako se godinama borite s blokadom i ne vidite izlaz, javite nam se. Za više informacija o našoj usluzi i prijavu za besplatno savjetovanje kliknite na link ili nas nazovite na broj 014844877.