Prijavite se za besplatno savjetovanje

“Izašo sam iz blokade u samo mjesec dana!”

BE-ON SAVJETOVANJE d.o.o.

BESPLATNO savjetovanje za blokirani i prezadužene građane.

U BLOKADI STE?

40-60% blokiranih s redovnim primanjima može odmah izaći iz blokade.

PROCES RESTRUKTURIRANJA

Kao prvi korak ćemo zajedno napraviti stvarnu sliku vašeg financijskog stanja.

Izaći iz blokade je lako… a i brzo! Klijenta F. S. smo riješili blokade u samo mjesec dana. I nije jedini… naš proces izlaska iz blokade najčešće traje od 1 do 3 mjeseca. Klijentima je nekada teško za povjerovati da nakon godina mučenja s blokadom taj problem može biti riješen u tako kratkom periodu. No istina je.

Pokazat ćemo Vam na primjeru F. S. kako smo ga uspjeli deblokirati u mjesec dana. Nakon što nam se klijent javi, obavezno radimo besplatnu analizu kojom utvrđujemo zadovoljava li blokirana osoba uvjete kreditora. Oni su individualni te ovise o specifičnoj situaciji klijenta no glavni uvjeti su: hrvatsko državljanstvo, redovni prihodi (ugovor na neodređeno ili mirovina) te kreditna sposobnost.

Nakon što smo ustanovili da F. S. možemo pomoći s izlaskom iz blokade, od njega smo tražili ishođenje potrebne dokumentacije kako bi imali jasnu sliku njegovog financijskog stanja. Većina potrebnih dokumenata se može ishoditi preko e-građani tako da mu nije oduzelo puno vremena. To je sve što je on trebao napraviti.

Nakon toga smo mi preuzeli cijeli proces: pregovarali smo s vjerovnicima te snizili dug za gotovo 8 tisuća kuna.  Zatim smo zajedno odabrali način financiranja i potencijalnog kreditora koji odgovara klijentu.

Na kraju je F. S. imao deblokirani račun i samo jednu ratu za kredit kojim je podmirio sve dugove te koji može komotno otplaćivati s obzirom na primanja. Zato naši klijenti kažu da je s BE-ON Savjetovanjem lako izaći iz blokade.

“Odlično. Brzo i profesionalno. Sve pohvale Mateji i cijelom timu!!!”
Klijent F. S. o iskustvu s BE-ON Savjetovanjem

izaći iz blokade je lako

Također, osim s blokiranim i prezaduženim građanima, radimo i s klijentima koji zbog povijesti blokade ne mogu realizirati kredit. Vjerojatno se pitate kako mi možemo dogovoriti kredit za osobu kojoj banka ne želi odobriti kredit. Mi imamo posebne uvjete suradnje s nekoliko banaka gdje se za naše klijente u odnosu na tu situaciju rade odstupanja. Uvjeti su bazirani na dugoročnoj suradnji s bankama te smo u mogućnosti pomoći i građanima koji nakon blokade imaju poteškoća s dobivanjem kredita.

Više iskustava naših zadovoljnih klijenata možete pronaći na linku Novosti.

Javite nam se!

Ako imate redovna mjesečna primanja: ugovor na neodređeno ili primate mirovinu postoji mogućnost reprograma Vaših obveza. Ostavite nam svoj kontakt i mi ćemo Vas nazvati radi besplatne analize u što kraćem roku.

Naše web stranice koriste kolačiće za analizu prometa i korištenje društvenih mreža kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.