Riješite financijske poteškoće

Zatvaramo vaša dugovanja i deblokiramo vam račun

U dosadašnjem radu deblokirali smo više od 2.500 građana, potpuno transparentno, legalno i bez ikakvog troška do kraja procesa.

INDIVIDUALNI PRISTUP

Sve počinje besplatnom analizom kreditne sposobnosti SVAKOG klijenta.  Ako postoji mogućnost, prvo vam iznosimo konkretan plan prema vašim prilikama.

20 GODINA ISKUSTVA

Poznajemo procese odobravanja kredita svih banaka te uspješno surađujemo s njima više od 20 godina. Većina vjerovnika pristat će na djelomični oprost u zamjenu za jednokratno plaćanje koje ćemo mi ugovoriti za vas.

TRANSPARENTNO

Transparentno i strukturirano rješavamo vaše financijske probleme. Za sve odluke se konzultiramo sa svojim korisnicima i upoznajemo vas sa svakim korakom koji zajedno prolazimo.

LICENCA MINISTARSTVA FINANCIJA HNB-A

Jedini smo licencirani kreditni posrednik za blokirane građane u RH i ovom se tematikom bavimo već više od 20 godina. Samo u prošloj, 2023. godini, deblokirali smo 290 građana. To je gotovo jedan dnevno.

ISKUSTVA NAŠIH KORISNIKA

Saznaj kako smo pomogli drugima da izađu iz financijske krize

Nikola Hodak (44)

Kao da sam izašao iz zatvora!

Slušao sam stručnjake iz BeOn-a što treba raditi i surađivao. Nisam mislio da ću blokadu riješiti u samo dva mjeseca, ali pred kraj ožujka ja sam deblokiran! Doslovno, kao da sam izašao iz zatvora!

PROČITAJ CIJELO ISKUSTVO
PROČITAJ CIJELO ISKUSTVO PROČITAJ CIJELO ISKUSTVO
PROČITAJ CIJELO ISKUSTVO PROČITAJ CIJELO ISKUSTVO
PROČITAJ CIJELO ISKUSTVO PROČITAJ CIJELO ISKUSTVO

HRVOJE BRAJKOVIĆ

„Građanin drugog reda“

Kada sam 2008. godine „upao“ u financijske probleme i kada mi je blokiran račun, nisam niti sanjao da ću sljedećih 15 godina biti građanin drugog reda! U tih 15 godina pomirio sam se sa sudbinom i naučio biti u blokadi gdje te gotovo svi gledaju s podozrenjem i „ispod oka“. Svi osim moje Željke i BeOn-a!!! Kada sam prije 2 mjeseca počeo sa rješavanjem svog problema bio sam sumnjičav i nisam vjerovao da u današnje vrijeme postoji netko tko mi ISKRENO i bez ustručavanja želi pomoći! Prevario sam se... Gospođa Željka i ekipa iz BeOn-a su upravo to.. Ljubazni, iskreni, pristupačni i profesionalci! Ljudskim, i pristupom punim empatije promijenili su moj život! I stoga vam svima, a najviše mojoj Željki, neizmjerno hvala!

PROČITAJ CIJELO ISKUSTVO
PROČITAJ CIJELO ISKUSTVO PROČITAJ CIJELO ISKUSTVO
PROČITAJ CIJELO ISKUSTVO PROČITAJ CIJELO ISKUSTVO
PROČITAJ CIJELO ISKUSTVO PROČITAJ CIJELO ISKUSTVO

Poslujemo legalno

Posjedujemo certifikate Ministarstva financija za poslove posredovanja u potrošačkom kreditiranju i Hrvatske narodne banke, za pružanje usluga kreditnog posredovanja u poslovima stambeno-potrošačkog kreditiranja u ime i za račun Hrvatske poštanske banke i Agram banke. Ne pružamo savjetodavne usluge u smislu Zakona o stambenom potrošačkom kreditiranju (Narodne novine 101/17, 128/22, 156/23).

KAKO DO NOVOG FINANCIJSKOG POČETKA?

Proces se sastoji od 4 jednostavna koraka

KORAK 1

ANALIZA

U prvom kontaktu procjenjujemo da li možemo riješiti problem. Redovna primanja ili mirovina preduvjet su za reprogramiranje vaših financija. Tražimo informacije o vašim prihodima i obvezama, poslodavcu, obiteljskoj situaciji. Ako zadovoljavate uvjete, krećemo u proces, ako ne zadovoljavate, bit će vam objašnjeno što se treba promijeniti da vas uzmemo u obradu.

KORAK 2

DOKUMENTACIJA

Dostavite nam potrebnu dokumentaciju. Ne brinite, u procesu vam pomaže naš digitalni asistent Felix, svaki korak će vam biti detaljno pojašnjen, od koga i na koji način zatražiti pojedini dokument.

KORAK 3

MEĐUFINANCIRANJE

Kontaktirat ćemo vaše vjerovnike, saznati točna stanja duga i pokušati ispregovarati najbolje nagodbe za vas. Našim novcem podmirujemo vaša dugovanja prema vjerovnicima. Time je vaš račun deblokiran i vraćate se u normalan život.

KORAK 4

ISPLATA KREDITA U BANCI

Predlažemo vam banku koja vam nudi novi kredit s prihvatljivim ratama. Nakon odobrenja kredita, međufinanciranje je podmireno, a vama ostaje višak sredstava koji može iznositi i nekoliko tisuća eura. Sada imate jedan kredit koji možete redovito otplaćivati. Financijske poteškoće su iza vas Blokada je iza vas i nastavljate normalan život.

POŠALJI UPIT

Ispunite kontakt obrazac i prijavite se za besplatno savjetovanje.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
GDPR Suglasnost

ZANIMA VAS VIŠE

Ako niste sigurni, saznajte više u najčešćim pitanjima naših klijenata

 1. Je li BeOn financijsko savjetovanje za mene?
Je – ako ste blokirani ili imate neurednu kreditnu povijest koja vas sprječava u realizaciji kredita. Nije važno imate li uvjete za reprogramiranje dugova ili ih tek planirate steći, dobro je znati kako stojite i što možete napraviti. Namijenjeno je i onima kojima prijeti prelazak dugovanja u blokadu računa. Ukratko, svima koji žele objediniti svoje financijske obveze i staviti ih pod kontrolu i razmišljaju kako ispregovarati povoljnije uvjete za svoje trenutne financijske obveze.
 1. Koje uvjete morate zadovoljiti?
Morate imati redovna primanja, biti zaposleni na neodređeno vrijeme ili u mirovini. Na zadovoljenje uvjeta utječe i bonitet Vašeg poslodavca.
 1. Koliko traje postupak deblokade računa?
Prema našim dosadašnjim iskustvima, postupak deblokade traje najviše do 2 mjeseca, ako sve ide kako treba. Najduži postupak, od 260 slučajeva prošle godine, trajao je 3 mjeseca.
 1. Koliko koštaju vaše usluge?
Sve ćemo vam reći nakon procjene vaše kredite sposobnosti. Mi sve radim otvoreno i transparentno: cijena ovisi o visini glavnice kredita i najčešće je između 650 – 1.700 EUR (4.950 do 12.950 kuna) s PDV-om. Iznos koji je u 95 % slučajeva višestruko manji od onoga što vama uspijemo uštedjeti svojom intervencijom. Mogući su i neki dodatnih troškovi ako vašu blokadu zatvorimo našom linijom financiranja. Sve troškove saznat ćete odmah nakon besplatne analize – i oni se ne mijenjaju tijekom postupka. Na samom početku procesa dobivate našu pisanu ponudu. Kako vam kažemo – tako će i ostati.
 1. Što ćete vi napraviti, i zašto ja to ne mogu sam?
Mi smo licencirani kreditni posrednici, s dugogodišnjim iskustvom rada u bankarskom sustavu. Posao nam je znati i pratiti sva pravila i regulativu oko odobravanja kredita pa znamo točno kako pripremiti predmet koji će odmah biti odobren. Ako to pokušate sami, a ne znate dovoljno o bankarskim procesima, može vam se dogoditi da vas odbiju, a kad vas banka jednom zabilježi kao odbijene, svaki budući pokušaj bit će automatski odbijen – čak i preko posrednika.
 1. Što mi treba za besplatnu analizu?
Nakon prvog kontakta, pribavite nam:
 • Platne liste, odnosno odreska od mirovine za prethodna tri mjeseca.
 • Očevidnik o redoslijedu plaćanja s obračunatom kamatom – OSOP-SN (FINA).
 • Obrazac NIO, stanje isknjiženih obveza (FINA).
 • Presliku osobne iskaznice.
 • Promete po redovnom tekućem i zaštićenom računu (ako ga imate otvorenog) za prethodnih 6 mjeseci.
 • OSR Izvješće (dobit ćete pisane upute kako ga zatražiti).
 • Ispunjen i potpisan obrazac punomoći (potrebno zbog GDPR-a, kontakata s vjerovnicima u cilju utvrđenja točnog stanja duga te postizanja nagodbi, kao i za komunikaciju s poslovnom bankom).