fbpx

Radionica u Splitu, Hotel Globo

BE-ON d.o.o. > Radionice > Radionica u Splitu, Hotel Globo

Radionica u Splitu, Hotel Globo

Location

Split

Date & Time

12. ožujka 2019. - 12. ožujka 2019. 05:00 PM - 07:00 PM

Save event to calendar

Hrvatska udruga banaka s tvrtkom BE-ON specijaliziranom za blokirane diljem zemlje organizira radionice za prezadužene ‘Iskoči iz duga’. Radionice su namijenjene za sve blokirane kako bi ih informirali kako su mnogi možda na svega nekoliko mjeseci da ih se deblokira, ali uz pomoć financijskog stručnjaka. Dosadašnja iskustva pokazala su da je ponekad moguće deblokirati i polovicu onih koji posjete radionice, naročito one sa stalnim primanjima i ako i njihovi dugovi ne prelaze 220.000 kuna, nakon nagodbe s vjerovnicima uz pomoć stručnjaka. Do sada su održane četiri radionice, u Splitu, Zagrebu i Osijeku, a za iduću ćemo pravodobno postaviti obavijest na našoj web stranici. Navedene radionice su besplatne i otvorene za sve uz prethodnu rezervaciju mjesta (e-mailom ili telefonski).

Hrvatska udruga banaka s tvrtkom BE-ON specijaliziranom za blokirane diljem zemlje organizira radionice za prezadužene ‘Iskoči iz duga’. Radionice su namijenjene za sve blokirane kako bi ih informirali kako su mnogi možda na svega nekoliko mjeseci da ih se deblokira, ali uz pomoć financijskog stručnjaka. Dosadašnja iskustva pokazala su da je ponekad moguće deblokirati i...
Naše web stranice koriste kolačiće za analizu prometa i korištenje društvenih mreža kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.